Tuotteet hakusanalla mantelin ainesosat (5)

Luomu Mantelit Valencia

Luomu Mantelit Valencia

Iranilaiset helmet Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla. Mantelien viljely Mantelien teollinen korjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivihedelmät putoavat maahan. Tämän jälkeen kivihedelmät kerätään, puhdistetaan ja jatkokäsitellään. Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös ainesosa erilaisissa ruoissa. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena. Terveelliset ominaisuudet Mantelit ovat ravinteikkaita ja sisältävät runsaasti monityydyttymättömiä rasvoja, magnesiumia, proteiinia ja E-vitamiinia, sekä kuitua ja fytokemikaaleja.
Manteli

Manteli

Parhaat laadukkaat ja tuoreet mantelit, kasvatettu parhailla mahdollisilla terveellisillä tavoilla. Mantelityypit - Raakamantelit kuorineen - Raakamantelit ilman kuoria - Paahdetut ja suolatut mantelit - Paahdetut suolattomat mantelit Pakkaus: Asiakkaan toiveiden mukaan Lähdevaltio: Egypti, Iran, Turkki Viite: PDK-RJ65SLHMGLW8W3UKZJR3
MANDELIPROTEIINI/JAUHO osittain rasvattomana - blanšoiduista manteleista

MANDELIPROTEIINI/JAUHO osittain rasvattomana - blanšoiduista manteleista

Mantelijauheemme valmistetaan valikoiduista, blanshatuista manteleista. Mantelijauhe on luonnostaan vegaanista ja erinomainen vaihtoehto vehnäjauholle. Sen upea tuoksu ja täyteläinen maku tekevät mantelijauheesta loistavan valinnan ruoanlaittoon, leivontaan ja makeiden herkkujen valmistamiseen. Se antaa ruoillesi miellyttävän aromin ja tuo makua mysliin, smoothiehin, kulhoihin tai pirtelöihin. Sisältämien kuitujen ansiosta mantelijauhe pystyy sitomaan runsaasti nestettä ja on erinomainen sitoja kastikkeille, keitoille ja jälkiruoille. Leivonnassa noin 20 - 25 % viljajauhoista voidaan korvata mantelijauheella. Koska mantelijauhe on luonnostaan hieman makeaa, voit myös tarvittaessa vähentää reseptissä mainittua sokerin määrää. Alkuperä: USA Käsittelymaa: Saksa Pakkaus: 11,34 kg laatikko / 40 laatikkoa per lava
Valencia Mantelit Luomu - Valencia Mantelit Luomu

Valencia Mantelit Luomu - Valencia Mantelit Luomu

Iranilaiset helmet Manteli on manteli- (Prunus dulcis) puun siemen, joka alun perin kasvaa Iranissa, mutta nykyään sitä viljellään monilla muilla alueilla. Mantelien viljely Mantelien teollinen sadonkorjuu tapahtuu ravistamalla mantelipuita koneella, kunnes kivet putoavat maahan. Tämän jälkeen kivet kerätään, puhdistetaan ja käsitellään edelleen. Mantelia syödään usein raakana tai paahdettuna, mutta se on myös osa monia ruokia. Mantelit ovat saatavilla monissa muodoissa, kuten kokonaisina manteleina, mantelirouheena ja mantelijauheena. Mantelien terveelliset ominaisuudet Mantelit ovat rikkaita ravintoaineista, kuten kertatyydyttymättömistä rasvoista, magnesiumista, proteiineista ja E-vitamiinista, sekä kuitu- ja fytokemikaaleista.
Luomu Mantelijauho - Osittain rasvattomaksi käsitelty

Luomu Mantelijauho - Osittain rasvattomaksi käsitelty

Tämä luomuhasselpähkinäjauho on valmistettu kuivatusta ja blansoidusta hasselpähkinästä. Se hemmottelee sinua miellyttävällä tuoksulla ja ihastuttavalla aromikkaalla maulla. Ihanteellinen leivontaan, ruoanlaittoon tai mysli-, puuro-, smoothie- ja jälkiruokien viimeistelyyn. Luomuhasselpähkinäjauho sopii erinomaisesti ruoanlaittoon, leivontaan ja jälkiruokien valmistamiseen. Luomuhasselpähkinäjauhon hieno vivahde antaa ruoallesi miellyttävän aromin ja luo myös houkuttelevia vivahteita mysleissä, jälkiruoissa tai smoothieissa. Sen sisältämän kuidun ansiosta luomuhasselpähkinäjauho voi imeä paljon nestettä. Se sitoo kastikkeita erinomaisesti ja viimeistelee monenlaisia reseptejä monipuoliseen ruokavalioon. Leivonnassa noin 20-25 % viljajauhosta voidaan korvata luomuhasselpähkinäjauholla. Tämä tuote on valvottu luomuruoka DE-ÖKO-006 -standardin mukaan. alkuperä: USA käsittelymaa: Saksa pakkaus: 11,34 kg pahvilaatikko/40 laatikkoa per PAL